Tko smo mi

A-SAJLA je obrt u Josipovcu kod Osijeka, sa svojim djelovanjem od 16.07.2013g.

A-SAJLA je obrt u Josipovcu kod Osijeka, popravci sajle, proizvodnja sajli, građevinski radovi

Kako pristupamo vašem problemu

Naš tim stručnjaka pristupa vrlo pedantno i profesionalno, u ovom poslu smo 20 -ak godina.


Bavimo se popravcima i proizvodnjom svih vrsti sajli široke primjene koje se najčešće koriste u automobilima, kamionima, na motociklima, na radnim i poljoprivrednim strojevima, kosilicama, biciklima i sl, građevisnkim radovima

U sigurnim ste rukama , Vaš A sajla TIM.

O sajlama

Sajla, drugim imenom čelično uže ili sajla je savitljivo uže napravljeno od upletenih niti čelika. Sajle se razlikuju po materijalu, obliku, namjeni, zaštiti i svojstvima.

Sajla se izrađuje uplitanjem čeličnih žica koje se proizvode u kupolnoj ili električnoj peći od čelika velike čvrstoće. Prilikom izvlačenja žica se termički obrađuje tako da je finalni proizvod žica jednake strukture, žilavosti i otpornosti prema torziji. Nakon toga žica se čisti u kiselini i ide na pocinčavanje, nakon čega slijedi poliranje, provlačenjem kroz sitna zrnca pijeska ili azbesta.

Zašto odabrati nas

Pokazujemo vam našu zahvalnost tako što idemo iznad i dalje, osiguravajući besprijekorno iskustvo. Danas možemo biti vaš najbolji izbor!

O materijalu

Žica je metalni cilindrični objekt, obično kružnog presjeka, duljine mnogo većeg od promjera, zbog čega je savitljiva, ali može podnijeti vlačno naprezanje. Ova mehanička svojstva su bitna za većinu primjena, međutim u elektrotehnici je najvažnije da metal dobro vodi električnu struju.

Žice se rabe samostalno, kao sirovina za izradu drugih predmeta rezanjem i savijanjem, a od više žica se izrađuju metalna užad i kabeli

A-SAJLA je obrt u Josipovcu kod Osijeka, popravci sajle, proizvodnja sajli, građevinski radovi

Započnite raditi s nama već danas

Call Now Button